הפטיטיס סי גנוטייפ איי 1.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/04/2008 | 17:41 | מאת: ארז

לפני כ3 חודשים התגלה בגופי הנגיף הפטיטיס סי. הגנוטייפ שלו הוא 1... viral load = 1.07e6 IU/mL אני כרגע אחרי חודשיים וחצי טיפול ואני עומד לעשות בדיקת דם לראות האם הטיפול עובד. מה התוצאה שרצוי ליראות? דרך אגב... האם העומס הנגיפי הזה נחשב גדול? תודה רבה על העזרה.!

שלום ארז, העומס אצלך הוא 'מכובד', ואתה רוצה לשמוע- מספר חודשים לאחר תחילת הטיפול במחלה- שהבדיקה החוזרת (PCR) היא שלילית או לפחות שהעומס הנגיפי ירד למתחת ל- 10,000 יחידות. הרבה בריאות אפי

30/04/2008 | 18:36 | מאת: ארז

אה העומס נחשב לגדול? מוזר.. כי קראתי בהרבה מקומות שרק מ2 מיליון זה נחשב הרבה.. המספרים מה זה אומר 1.07e6? הכוונה מיליון ו70 אלף לא? או שאני טועה.. דרך אגב יש לי שאלה נוספת. לפני הטיפול תפקודי הכבד שלי היו חריגים: בילירובין 1.20 - כשהגבול הוא 1. alt ו ast היו 150 ו 80 בהתאמה. כרגע אחרי חודשיים וחצי של טיפול תפקודי הכבד התאזנו- נכנסו לנורמה. זה יכול לתת רמז מסויים להצלחת הטיפול עצמו? תודה שוב..

מנהל פורום מחלות זיהומיות