נשיכת קרצייה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/04/2008 | 21:47 | מאת: איתמר

יש לי כבר שבוע שלם חום קל 37.5 שמלווה בכאב ראש רצוף ולא נפסק שלא מוכר לי באופי שלו. 4 ימים לפני כן מצאתי על עצמי קרצייה קטנה (ותלשתי אותה). האם הסימפטומים האלה מזכירים את אלה שנגרמים מהמחלה המועברת ע"י קרציות? (כבר שאלתי בפורום אחר ואמרו לי ללכת לרופא, מאחר ולא אוכל לגשת לרופא עד יום שני בעוד 6 ימים, אני מנסה בכל זאת לחפש כיוון למה יכולה להיות הסיבה) תודה רבה

שלום איתמר, אכן הסימפטומים שלך יכולים להתאים ל'קדחת ים תיכונית' המועברת ע"י קרציות, וגם אני חושב שעליך להיבדק בהקדם על ידי רופא/ה ולא לחכות 6 ימים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות