שלום לך ד"ר אפי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/04/2008 | 18:20 | מאת: הריונית

מקווה ששלומך טוב. אני בהריון, שבוע 20 ללא נוגדנים לcmv. הייתי היום אצל רופאת משפחה שאמרה שיש לי סינוסיטיס (נזלת אחורית) אני אכן מרגישה ליחה בחיך. בנוסף בלוטות הלימפה באזור הצאוור נפוחות קצת. אני רוצה לציין שחוץ מזה אני חשה בטוב (טפו טפו טפו) ועשיתי בדיקה לפני כשלושה שבועות לנוגדנים שיצאה תקינה (תודה לאל!). השאלה שלי: האם ההגדלה של הבלוטות קשורה לסינוסיטיס או שזה יכול להיות חס וחלילה המחלה הארורה הזו! רוב תודות לך על הסבלנות ועל עצם היותך מנהל פורום זה.

שלום הריונית, הסימפטומים שאותם את מתארת אינם אופיינים לתחלואה ב- CMV. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות