סטרפטוקוקוס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/04/2008 | 23:49 | מאת: אביתר בן 25

שלום הנני משתדל לאכול באופן טבעוני בשנים האחרונות, ומשתדל לא לקחת תרופות או משככי כאבים. דא עקא שבשבוע האחרון חליתי באנגינה ובמשטח גרון יצא שיש לי סטרפטוקוקוס.לאחר יומים קשים אני כבר מתאושש(החום ירד מ39 ל37.4 בערך. הגרון עוד כואב אבל זה יסתדר) והנה הבעיה: רופא המשפחה אמר לי לקחת אנטיביוטיקה כדי למנוע סיבוך בכליות או סיבוך בלב. אך ידיד המשפחה, גם הוא רופא משפחה, אמר לי שלא צריך אנטיביוטיקה אם המחלה כבר עוברת מעצמה, ומה גם שהטיפול האנטיביוטי לא מונע את הדלקת כליות... והשיקול לגבי אנשים בגילי הוא רק אם להעביר את המחלה יותר מהר מאשר בלי אנטיביוטיקה. רציתי לקבל את דעתך... רק דעה אני אוסף אותן...

שלום אביתר, דעתי היא שמומלץ לטפל מ- 3 סיבות: 1. כדי להחיש את ההחלמה. 2. כדי לצמצם את הסיכויים שהסובבים אותך יידבקו בחיידק. 3. כדי למנוע אצלך סיבוך הקרוי 'דלקת שגרונית' (RHEUMATIC FEVER) היכול לפגוע בלב. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות