הרפס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/04/2008 | 18:25 | מאת: מיכל

אהלן יש לי הרפס סוג 2 גנטלי. הוא מופיע לי כל שבועיים אפילו יותר לפעמים בהתקפים קטנים אך תדירות גבוה. זה מציק ולא נעים לפני זמן מה שאלתי את הגנקולודג שלי והוא לא ממציץ לי לקחת תרופות רציתי לדעת מה דעתכם. מה סיכוי שתרופות האלו יעזרו בהופעות חוזרות של הוירוס? האם זה מולץ לפי נסיונכם הרפוא האם יש להן תופעות לוואי שיפריעו לי בתפקוד היום יומי שלי אני סטודנטית (לסיעוד )ואני לא רוצה שתרופות יפריעו לי בלימודים כמה זמן צריך לקחת אותם? ראיתי שרשמתם באתר שיש 3 תרופות מה כדי? תןדה רבה מראש

שלום מיכל, קיימת תרופה בשם אציקלוויר (זווירקס), ונגזרות שונות שלה, שמאפשרת- כשהיא נלקחת כ'טיפול מונע'- לצמצם את תדירויות ההתקפים ואת חומרתם, ואני חושב שכדאי לך לשקול לקחת את הטיפול הזה, לפחות למשך חצי שנה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות