הרפס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/04/2008 | 02:14 | מאת: דנה

שלום דוקטור, ביתי נפטרה בגיל 10 ימים מוירוס ההרפס 1 type שנתגלה בנתיחה. בבדיקות דם שנערכו לי שבועיים לאחר הלידה נמצא כי: חיובי Herpes IgG Type I חיובי Herpes IgG Type II חיובי Herpes Virus 6 IgG שלילי Herpes Virus 6 IgM CRP :קטן מ 0.5mg/dl Immunoglobulin M :428 Immunoglobulin G: 770 Immunoglobulin A: 52.1 שאלותי הם: 1. מה משמעות התוצאות? 2. כיצד יתכן שביתי נפטרה מוירוס זה, בעוד שלי יש נוגדנים לוירוס? 3.בהתחשב בנתונים אלו, כיצד עלי לנהוג בהריון הבא? 4. האם לדעתך עלי לעבור בדיקות נוספות? תודה על עזרתך

שלום דנה, חסרים לי נתונים (רבים) כדי להשיב על שאלתך על סיבת המוות של בתך, אך אוכל לנסות להשיב על שאר שאלותייך: 1. משמעות התוצאות שצרפת הן שכנראה נדבקת בעבר ב- HSV2, HSV1, ו- HSV6. 2. אין בעובדות אלו משום סיבה מספקת לעבור ברור זיהומי נוסף כלשהו. 3. לנשים הרות שסובלות מהרפס של דרכי המין מומלץ לקחת טיפול מונע (בשליש השלישי) ו/או לעבור ניתוח קיסרי (אם יש חשש להתפרצות סמוך למועד הלידה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות