בהמשך לשאלת CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/04/2008 | 15:59 | מאת: שלי

שלום, לפני ההריון בדיקת ה- CMV: CMV IgG = 3.50 positive CMV IgM = 8.0 negative היום בשבוע 25+3 עשיתי שוב את הבדיקה כי נחשפתי לחיידק מחברה שהייתה חולה התוצאה היא: CMV IgG = 1.40positive CMV IgM<8 negative האם התוצאה תקינה? כיצד יתכן השוני במדדים (לדוגמא- 1.4 לעומת 3.5)? האם עד סוף ההריון עלי לעשות שוב את הבדיקה?

שלום שלי, אינני מוצא הבדל משמעותי בן שתי הבדיקות (ה"הבדל" בין 3.5 ל- 1.4 בערכי ה- IgGנחשב כזניח), ולאור הנתונים שמסרת אינני מוצא סיבה לחזור על בדיקה זאת במהלך הריונך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות