שאלונת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/04/2008 | 00:51 | מאת: שאלונת

שלום וחג שמח אם קנחתי את האף בעזרת נייר טואלט שנמצא בשירותים שמספר אננשים משתמשים בו... , אפשר להידבק כך במחלות זיהומיות כמו ליסטריה, העיניין הוא שהחיידק יוצא בצואה ואנשים נוגעים בנייר טואלט ואם אחר כך אדם אחר משתמש בו לקינוח אף יכולים לעבור חיידקים אל גוף האדם... הרי דברים מהאף עוברים אל הגרון וכן אל הקיבה ושאר מחזור הדם, לא? אני מקווה שזה לא נשמע מוזר מידי.. חג שמח

שלום שאלונת, הדבקה במחלה זיהומית כלשהי במהלך האירוע שאותו תארת היא כנראה לא סבירה (אך לפי מייטב ידיעתי הנושא הזה מעולם לא נחקר בצורה מדעית). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות