אבעבועות רוח

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/04/2008 | 13:44 | מאת: אסף

בילדותי חליתי באבעבועות רוח ולפני יומיים (בגיל 35) אובחנה לי שוב המחלה(VARICELLA האם תיתכן הישנות המחלה למרות שידוע כי אבעבועות רוח זה חיסון טבעי לכל החיים מה הסיכוי שילדי בני 3.5 ו7 חודשים נידבקו ממני הפעם. תודה אסף

שלום אסף, 2. הדבקה חוזרת באבעובועות רוח היא אפשרית אך נדירה. 2. אם אמנם חלית לאחרונה באבעובעות רוח - אזי הסיכוי של הסובבים אותך (שלא חלו במחלה זו בעבר או שלא חוסנו כראוי כנגדה) להידבק ממך נחשבים כגבוהים. 3. יחד עם זאת, יתכן שהתינוק בן 7 החודשים עדיין מוגן מפני הדבקה ע"י נוגדנים שאותם הוא קיבל מאמו במהלך ההריון (אם היא חלתה בעברה במחלה זו). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות