סרולוגיה ל- HSV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/04/2008 | 18:42 | מאת: ורד

אני בהריון בטרימסטר שני כחלק מבדיקה רוטינית בוצעה בדיקת נוגדנים ל- HSV (לציין כי אני ובן זוגי ללא תסמינים או נגעים בחלל הפה או בגניטליה) לפיה HSV IGM 1+2 חיובי (כולל בדיקה חוזרת בהפרש של חודשיים) HSV IGG 1+2 שלילי האם הבדיקה מהימנה ? האם תיתכן תוצאה חיובית כוזבת ? (מה הסיבה?) מה עלי לעשות ? האם יש לתוצאה משמעות מבחינת ההריון ? הלידה ?

שלום ורד, ל(כמעט) כל בדיקה תיתכן תוצאה חיובית כזובה. המלצתי- לברר במעבדה באיזו טכניקה בוצעה הבדיקה, ולחזור עליה בטכניקה אחרת (במעבדה אחרת?). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות