האם זו דרך להידבק בCMV?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/04/2008 | 09:28 | מאת: אירנה

שלום, אני בהריון בשבוע 22 אין לי נוגדנים לCMV. האם מגע של רוק או שתן של הילדים קטנים שלי עם הפצע על היד שלי יכול לגרום להדבקה? האם בשלב כזה של הריון הדבקה עדיין מסוכנת? תודה.

שלום אירנה, הדבקה ב- CMV במהלך האירוע שאותו תארת איננה סבירה אבל... אם את לא שוטפת ידיים לאחר מכן ומבשלת, נוגעת בכלי אוכל או מכניסה בטעות את האצבע (שבאה במגע עם הרוק/שתן) לפה- את יכולה להידבק. 2. הדבקה של אשה הרה ב- CMV מסוכנת לעובר גם בשבוע 22 להריון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות