פענוח תוצאות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/04/2008 | 00:18 | מאת: חני

שלום רב, להלן בדיקה שביצעתי בשבוע 26 להריוני ורציתי לשאול האם היא תקינה CMV lgG - 5.2 CMV lgM - NEGATIVE TOXOPLASMA lgG - 0.0 TOXOPLASMA lgM - NEGATIVE האם זה מראה, בין השאר, שמעולם לא נחשפתי לטוקסופלזמה? תודה מראש.

שלום חני, תוצאות הבדיקות שצרפת מעידות על כך: 1. שכנראה חלית בעבר ב- CMV, ושאין אצלך עדות לתחלואה עכשווית (או לאחרונה) בנגיף זה. 2. שכנראה מעולם לא נדבקת בטפיל הטוקסופלאזמה. הרבה בריאות אפי

16/04/2008 | 16:55 | מאת: חני

תודה רבה על התשובה המהירה. האם ישנו חיסון נגד טוקסופלזמה?

מנהל פורום מחלות זיהומיות