חיסון חצבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/04/2008 | 12:50 | מאת: עינת

נולדתי בשנת 70 ובגלל החשש ממחלת החצבת והעדר פנקס חיסוני עשיתי בדיקת נוגדנים שתוצאותיה הן: measles lgg חיובי חלש שיטת ELISA measies lgm שלילי שיטת ELISA אני מבינה שאין לי חיסון מה עלי לעשות? אני מתכננת הריון בקרוב. בנוסף האם עלי לקבל חיסון אחד או יותר? נוגדני אדמת יש לי גדול מ- 100 IU/ML. האם ידוע לך היכן עושים חיסונים נגד חצבת? תודה מראש וסליחה על השאלה הארוכה.

שלום עינת, כנראה חוסנת פעם אחת בילדותך. את החיסון השני (זריקה אחת נוספת בלבד) את יכולה לבצע בלשכת הבריאות הסמוכה למקום מגורייך (ולהמתין חודש לפחות ממועד קבלת החיסון למועד הנסיון להכנס להריון). הרבה בריאות אפי

14/04/2008 | 19:27 | מאת: עינת

המון תודה על התשובה המהירה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות