בבקשה פיענוח תוצאות דם EBV CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/04/2008 | 00:09 | מאת: אורן

שלום קודם כל תודה רבה לעבודת קודש שעושים פה! אני בחור בן 22 ולאחרונה חליתי במה שהרופאים חשדו שאולי מחלת הנשיקה היו לי כאבי גרון קשים כאבי ראש וחום נמוך למשך שבוע וחצי בערך עכשיו כעבור שבוע מאז הכאבים נעלמו והתוצאות דם שלי מראות EBV Igg חיובי. EBV img חיובי. CMV igm שלילי. cmv igg גבולי. מצטער אם אני מדבר באוויר אני לא מומחה לרפואה.. האם יש פה איזה חשש להדבקות ב hiv? אשמח לקבל תשובה תודה רבה!

שלום אורן, אכן התוצאות שצרפת תומכות באבחנה של מחלת הנשיקה שנגרמה ע"י הנגיף EBV, ועל סמך תוצאות אלו א י ן כל סיבה לחשוד גם בהדבקה ב- HIV. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות