פרופילקסיס..

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/04/2008 | 18:28 | מאת: ענבר

תודה על התשובה ד"R הלפרין היקר. נרגעתי לגבי העוברון שעדיין לא הגיע לגודל גרגר. חשבתי שאולי בשלב הזה אין עדיין פקק רירי שאמור לאטום מעבר מזהמים ואז יש כן סיכוי שהוירוס יגיע....אז שמחתי לשמוע שהעובר אינו בסכנה. האם זובירקס ידוע כגורם למומים בטרימסטר הראשון?? ענבר

שלום ענבר, זווירקס נחשבת לתרופה בטוחה יחסית (גם בהריון), אך עמדתי החד-משמעית היא שכל שימוש מיותר בכל תרופה במהלך ההריון עשוי להזיק לעובר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות