שאלה בנוגע למחלות מין ואיידס.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/04/2008 | 10:48 | מאת: איילה.

שלום יש לי מספר שאלות ואבקש תשובות על כולן: 1. האם אפשר להידבק באיידס, כאשר גבר נוגע באיבר מינה של אישה ויש לו דם על האצבע ואחר כך הוא נוגע באיבר מינה במשך דקות ארוכות ופוצע אותה? 2. האם אפשר להידבק בהרפס ברגע שגבר נוגע ברוק שלו ואחר כך באיבר מינה של האישה, עם אותה יד? 3. האם אפשר להידבק במחלת מין כולשהי כאשר גבר נוגע באיבר מינו ויוצא נוזל מקדים..ולאחר מכן הוא נוגע באיבר מינה של האישה (מחדיר אצבעות) - האם אפשר להידבק כך במחלת מין כולשהי או באיידס? מהם הסיכויים? אנא ענה על כל השאלות, תודה, איילה.

שלום איילה, 1. כנראה שכן. 2. כן. 3. כן, אך קשה להעריך את הסיכויים לכך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות