הרפס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/04/2008 | 22:50 | מאת: מיקי

שלום לך,אני בת 36 נמצאת בשבוע 35 להריוני לאחרונה עשיתי בדיקת דם לגילוי הרפס בעקבות שני נגעים וגינאלים אלו תוצאות הבדיקה Herpes IgG Type 1 | | POSITIVE | Herpes IgG Type 2 | | NEGATIVE האם נדבקתי? ואם כן איך מטפלים? האם יש סכנה לעובר? תודה מראש מיקי

שלום מיקי, 1. הבדיקות שצרפת מעידות על כך שכנראה נדבקת בעבר בהרפס מסוג 1: רוב האנשים נדבקים בנגיף זה בילדותם דרך דרכי הנשימה, אם כי אצל אנשים המקיימים מין אוראלי יכול הרפס זה לגרום גם לפצעים באבר המין. 2. אין אצלך עדות להדבקה בהרפס מסוג 2 (שבדרך כלל גורם לפצעים באבר המין). 3. על סמך הבדיקות הללו אין אצלך עדות למחלה פעילה (או להדבקה לאחרונה) בהרפס: כדי לאבחן זאת יש לבצע בדיקת IgM. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות