שלום שוב

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/04/2008 | 21:56 | מאת: AVI

שלום שוב יש לי נגע שמטריד אותי בשק האשכים....במקומם אחר מהקומות בהם הופיעו הנגעים הקודמים...הנגע לא כואב.....וכשלוחצים עליו הוא מפריש מוגלה...ולעיתים דם.... נראה לי שזה קשר...ותסלח לי לאוננות יתר בשבוע האחרון....האם עדיין לדעתך לאור תוצאות ההרפס אינני צריך לדאוג???? יש לציין שגם עברתי PCR לHPV לכל הזנים המוכרים למדע(: ויצאתי שלילי.... להזכירך בדיקות להרפס 2 בוצעו כשבועיים 3 חודשים 8 חודשים ונשתיים וחודשיים לאחר המגע המיני האחרון.... ובדיקה להרפס 1 בוצעה כ8 חודשים לאחר אותו מגע... וכמו שאתה זוכר הכל שלילי.......

שלום AVI, אני עדיין חושב ש ל א מדובר בהרפס. הרבה בריאות אפי

09/04/2008 | 12:04 | מאת: AVI

הנגע נהיה לבן ומפריש המון מוגלה....זה נהיה קטן מאוד אבל עדיין אני דואג....נראה שזה עומד לחלוף...לדעתך אין לי מה לדאוג?זה לא נשמע כמו הרפס?

מנהל פורום מחלות זיהומיות