פצע על השפתיים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/04/2008 | 23:05 | מאת: יעלי

יש לי פצע קטן על השפה העליונה, זה לא הרפס בוודאות. זה לא שלפוחית, הוא די מוצק, ושכשמותחים את השפה הוא לבנבן. עברו כבר יומיים וזה לא עובר, דיי מטריד. אני אוכל להגיע לרופא רק עוד שבועיים, האם יכול להיות חשש שזה לא יעבור? האם זה נשמע מוכר? האם יש טיפול ביתי שניתן לעשות בנתיים? ולאיזה רופא בכלל ללכת? תודה!

שלום יעלי, סיבות רבות יכולות להיות ל'פצע' כזה, ורק חלקן זיהומיות. נסי רופא/ת עור. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות