האם אבעבועות רוח מסוכנת בשבילי...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/04/2008 | 16:56 | מאת: דניאל

אני בת 49 סובלת באופן כרוני משומנים וסוכרים בדם ואי תפקוד בבלוטת התריס שבעקבותיה אני לוקחת כדורים באופן יוםיומי לגבי כל מה שציינתי,בני בן 21 נדבק באבעבועות רוח והפצעים הופיעו כבר לפני 10 ימים שאלתי היא האם אני יכולה לנסוע אליו ולבקר אותו בשלב זה של המחלה למרות מצבי הבריאותי ? תודה מראש דניאל

שלום דניאל, עקרונית, אם לא חלית בעבר באבעובועות רוח אזי יש חשש שתדבקי במהלך מגע קרוב עם חולה ולכן לא מומלץ לך להיפגש עם חולה עם מחלה פעילה. מעשית, תקופת ההדבקה היא עד כ- 5 ימים ממועד פרוץ המחלה, וכיוון שלדבריך בנך חולה כבר 10 ימים - אזי אין כל בעיה שתבקרי אותו עתה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות