מחלת הנשיקה וכאבי גרון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/04/2008 | 21:58 | מאת: רעות

ד"ר שלום רב, לפני למעלה מחודש התחילו אצלי כאבי גרון מלווים בחום (לא יותר מ 38.3) ובכאבי ראש וכאבי שרירים ועייפות, היתה מוגלה בגרון, נטלתי אנטיביוטיקה בעצת הרופאים (ביום השלישי היתה לי תפרחת על העור באיזור החזה), אך לבסוף התברר שהמדובר בוירוס כלשהו, והיה חשד (ממצאים לא ודאיים) לגבי מחלת הנשיקה. פחדתי שהמדובר ב Primary HIV infection ,נבדקתי והתוצאה יצאה שלילית: 1. האם ייתכן שיצאה שלילית משום שהגוף נלחם במחלת הנשיקה? האם עליי להיבדק שוב ל HIV, או שאפשר לסמוך על התוצאות? 2. כעת אני רואה שהחל אצלי שוב זיהום בגרון, האם זה עלול להיות מקושר לאיידס, או למחלת הנשיקה שיש לי? תודה, רעות

שלום רעות, 1. התשובה לשאלה האם כדאי לך להיבדק שוב ל- HIV תלויה גם בתשובה לשאלה האם את בסיכון מוגבר להידבק בנגיף זה. שאלה נוספת בהקשר זה היא איזה סוג של בדיקה ל- HIV עשית בזמן המחלה החריפה. 2. אני מבין משאלתך שאין אצלך הוכחה שסבלת (לפני כחודש) ממחלת הנשיקה (או מ- HIV): אם כך, אני לא רואה סיבה ליחס דווקא למחלה זאת (או ל- HIV) את כאבי הגרון העכשווים שלך. הרבה בריאות אפי

24/05/2008 | 06:46 | מאת: כדאי לדעת

יש טיפול מציל למחלת הנשיקה --------------------------- אני מרגישה חובה לנדב את המידע לטיפול לסובלים ממחלת הנשיקה cmv ebv הטיפול המציל ממחלת הנשיקה הוא שהציל אותי. הוא קוקטייל צמחי מדהים בעל כושר אנטי וירלי מוכח שהתגלה ע"י מטפל אלטרנטיבי המתמחה בבעיות עור וירליות - הסתבר שהטיפול יעיל גם למחלת הנשיקה. שותים בבוקר 2.5 כפיות ממנו וזה מחסל את הוירוס בתוך 4 עד 10 ימים. משך שנה וחצי שכבתי חסרת אונים מזיהום של מחלת הנשיקה cmv בלוטות הלימפה היו נפוחות וכואבות להחריד עם כאבי גוף ותשישות נוראה. אחרי מספר ימים של הטיפול ה-מ-צ-י-ל הזה שבתי לתפקד וברוך השם שאין זכר למחלה האורוה הזו. פרסמתי את זה בזמנו פנו אליי 25 חולים שהחלימו בעקבות הטיפול. הכי מעציב שהציבור זקוק לטיפת מזל כדי להגיע למידע כזה ומזל משמיים שיש היום את גוגל ואינטרנט עוד היינו חושבים שצריך לקבל בהכנעה את המחלה הזו ולאמץ את הגישה " תנוחי ותשתי הרבה וזה יעבור לבד " מה שלא קרה שנה וחצי של סבל בל יתואר עד שהגעתי לטיפול . צרפתי לכם את האתר של המטפל שהוא למחלות עור בעיקר - אך יש שם את המידע על הטיפול במחלת הנשיקה והטיפולים בבעיות הוירליות של העור שרפואה קונבציונלית בחיים לא תגיע לרמה הזו. האתר http://www.ramimor.co.il/ הוא מקבל גם בתל אביב בתאום. רפואה שלימה מהמחלה הארורה הזו ותנדבו בלב חם את המידע כי המחלה הזו משביתה את החיים ומי שסובלת כאמא זה מקרין גם על הילדים שחשים בחיסרון של ההורה . אתי

מנהל פורום מחלות זיהומיות