זיהוי נושא חצבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/04/2008 | 17:28 | מאת: משה

שלום נכנס למונית אדם שמשתעל מדי 5 ,10 דקות, קצת נזלת ,מספר לי על גירוי בגרון ושאין לו חום וכך כמה ימים. א)האם הייתי צריך לברוח? לרדת באמצע הדרך או כבר אין טעם אם שהינו במחיצתו 10 דקות .היית כבר ההידבקות , הן בנזלת והן במחלה אחרת ,ואפשר להמשיך שעתיים עד הגעה.זה כבר לא משנה. ב)והכי חשוב לפי כתבת החצבת :היא בהתחלה נותנת סימנים כאלו . אחרי כמה ימים אדע אם עברתי בשלום ולא נדבקתי חלילה בחצבת? תודה

שלום משה, אם מדובר בחצבת אזי תקופת הדגירה היא בד"כ בין כשבוע לשבועיים, כך שאם בעוד שבועיים לא תחלה אזי סביר שלא נדבקת בחצבת במהלך האירוע שאותו תארת לעיל. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות