האם יש סכנה בכניסה להריון בתקופה זו?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/04/2008 | 12:56 | מאת: טל

בעלי קיבל אנטיביוטיקה לטיפול בדלקת בדרכי השתן. אני בעוד 2 גלולות מסימת חבילה של פמינט ואז מפסיקה לקחת גלולת האם צריך לנקות אמצעי זהירות או שאין בעיה בתקופה זו להיכנס להריון? האם גופו (הזרעים שלו)עדיין עם האנטיביוטיקה? בעלי סיים את הטיפול לפניי 3 ימים אם צריך לחכות - אודה לך אם תאמר לכמה זמן צריך?

שלום טל, אם בעלך סיים את הטיפול האנטיביוטי שלו לפני 3 ימים הרי אין זה סביר שהזרע שלו יכיל שאריות מהאנטביוטיקה הזאת בעוד יומיים (דהיינו 5 ימים לאחר ההפסקת נטילת התרופה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות