שאלה - אולי קצת מוזרה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/04/2008 | 11:38 | מאת: לינוי

שלום קניתי במעדנייה בשר, המוכר נגע בבשר בידיו ולא שתף אותן אחר כך!!! הוא נתן לי עודף ללא לשתוף את ידיו, אני הכנסתי את העודף לכיס, שתפתי את ידיי ושכחתי מכל העיניין!!! שכחתי לגמרי מעיניין זה, ובערב הלכתי לקנות לי לאכול והשתמשתי בכסף הזה ואכלתי אוכל שאוכלים בידיים... האם חיידקי הליסטריה יכולים לעבור בצורה כזאת??? מידיו אל הכסף וכך אל ידיי?

שלום לינוי, תיאורטית, הדבקה בליסטריה במהלך האירועים שאותם תארת היא אפשרית. מעשית, נראה לי שהסיכוי לכך הוא נמוך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות