חצבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/04/2008 | 09:13 | מאת: א

שלום ייתכן כי נמצאתי באותו חדר עם אנשים שהיו לפני כן בחדר אחר עם חולה חצבת ולכן אולי מישהו מהם נדבק. חוסנתי רק פעם אחת בגיל שנה וחצי. אבל- אני מנסה להיכנס להריון ולכן הפיתרון של קבלת החיסון אינו ברור מאליו עבורי והבוקר הלכתי לבדוק נוגדנים. שאלתי היא- האם להפסיק ניסיונותי להרות בחודשים הקרובות ולקבל חיסון מיד או שניתן לחכות כשבוע לקבלת תשובות הנוגדנים?

שלום א', התשובה לשאלת הדחיפות בקבלת החיסון תלויה במידת הסכנה שאת תחשפי לחולה חצבת עצמו (ולא לאנשים שנחשפו לחולה כזה ולא חלו בעצמם) במהלך השבוע הקרוב (עד שתקבלי את תוצאת בדיקת הנוגדנים שלך). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות