חיסון חצבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/04/2008 | 17:41 | מאת: מירה

שלום רב נולדתי ב 59 ואין לי מושג אם קיבלתי את החיסון. שני ילדיי נולדו האחד ב 85 והשני ב 86. ב91 נסענו לחו"ל למספר שנים. איני בטוחה אם שם קיבלו חיסון נגד חצבת או לא. נאבדה לי תעודת החיסונים. האם ההמלצה היא להתחסן במקרה שלנו? בתודה

שלום מירה, ההמלצה היא שאדם שלא חלה בחצבת בעברו, או שלא חוסן כראוי כנגד המחלה, יקבל חיסון כזה. היות וגם לי אין מושג אם את או ילדייך "חוסנתם כראוי" אינני יכול לתת לכם חוות דעת פרטנית בנושא זה, וממליץ לך לפנות ללשכת הבריאות הסמוכה למקום מגורייך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות