צהבת B

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/04/2008 | 11:15 | מאת: טל

ד"ר שלום עשיתי בדיקת נוגדנים לצהבת B ולהלן התוצאות: 1)HBS Antigen Negative 2) ANTI HBS >1000 MIU/ML 1)לפי מה שאני חושב אני לא נשא של המחלה.אכן? 2) מה אומר התוצאה השניה?האם אני מחוסן או שצריך להתחסן?(חוסנתי לפני 7 שנים 3 זריקות) 4) כתוב למטה: NON IMMUNIZED<10 10< IMMUNIZED מה זה? תודה

שלום טל, 1. אכן, א י ן עדות לכך שאתה נשא של נגיף ההפטיטיס B. 2. על פי הבדיקות שצרפת אתה מחוסן הייטב כנגד הנגיף. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות