CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/04/2008 | 11:13 | מאת: לוליק22

אנינמצאת בשבוע 8+4 להריון. בבדיקת CMV שביצעתי התקבלו התוצאות הבאות: CMV IgG 10.30 positive IU/ml CMV IgM 20.20 borderlin AU/ml CMV IgM NEG *** CMV AVIDITY 0.84 high avidity ***?נבדק בשיטה נוספת ?CMV IgM ?בוצע בשיטת ELFA-VIDAS האם בעקבות הבדיקה השניה (Elfa-Vidas) ניתן להסיק שאני לא חולה כעת במחלה ?

שלום לוליק22, ע"פ שילוב הבדיקות שצרפת אין אצלך עדות לתחלואה חריפה (או לתחלואה לאחרונה) ב- CMV. הרבה בריאות אפי

02/04/2008 | 21:39 | מאת: לוליק22

האם זה אומר שאין סכנה לעובר ?

מנהל פורום מחלות זיהומיות