דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/04/2008 | 10:51 | מאת: שרי

אני בת 60ולפני שלושה שבועות התגלתה אצלי דלקת ריאות. קיבלתי אנטיביוטיקה במשך 10 ימים ואנטיביוטיקה אחרת במשך 10 ימים נוספים. היום שלושה שבועות אחרי צילום הריאות הראשון עדיין קיימים תסנינים בריאות ונאמר לי להמשיך את הבירור הרפואי. יחד עם זאת רמת הלויקוציטים בבדיקת דם שערכתי אתמול כבר היתה תקינה. האם תוצאות הצילום מראות שעדיין קיימת דלקת בריאות? יתכן שצילום ממשיך לההראות דלקת גם תקופה ארוכה אחרי ההחלמה?

שלום שרי, אכן, במקרים רבים בצילום החזה ממשיכים לראות "תסנין" גם תקופה מסוימת (לפעמים ממושכת) אחרי ההחלמה (הקלינית) של דלקת הראות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות