pegasys/pegintron

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/04/2008 | 20:19 | מאת: tuti

יש לי הפטיטיס סי. עשו לי כבר 8 זריקות של פגינטרון. התגובה טובה (לפי הרופא). אך הרופא המטפל שלי לא שם לב שהוא התכוון לתת לי את הפגסיס ולא את הפגינטרון עד ללפני כמה ימים, וגרם לי להאמין שזו תרןפה יותר. שאלתי היא: האם יש הבדל בין שתי התרופות? היכן הן מיוצרות? תודה.

שלום TUTI, אני לא מכיר מספיק את ה'פרטים הקטנים' שמבדילים בין שתי התרופות. נסה פורום של מחלות כבד, למשל ב- http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-3220-18036,00.html הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות