נזלת אלרגית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/04/2008 | 11:39 | מאת: יעל

שלום, יש לי נזלת אלרגית כבר שש שנים אך לא נמצאה סיבת האלרגיה. האם יתכן שהסיבה יכולה להיות קנדידה בסינוסים/מערות האף? האם ניתן לאבחן זאת על ידי משטח או תרבית?

שלום יעל, קנדידה נחשבת כסיבה ל א שכיחה לסינוסיטיס (אך יש פטריות אחרות שעליהן דווקא נטען שהן שכיחות כגורמים לסינוסיטיס אלרגית). המלצתי- לשלוח הפרשה מהסינוסים לתרבית (לרבות לפטריות). הרבה בריאות אפי

02/04/2008 | 09:37 | מאת: יעל

הפרשה מהסינוסים או מהאף? (להזכירך מדובר בנזלת אלרגית ולא בסינוסיטיס)

מנהל פורום מחלות זיהומיות