בבקשה אל תצחק

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/03/2008 | 21:40 | מאת: גלית

הלכתי לשכנה להשאיל משהו ושהיתי אצלה מספר דקות מסתבר שהיא היתה בקופ"ח היות והיא נחשפה בחדר ההמתנה לחולה חצבת חיסנו אותה. האם השהות אצלה בעיתית ? האם עצם העובדה שנגעתי במשהו שהיא נגעה מסכן אותי? האם עלי להתחסן?

שלום גלית, 1. אני לא צוחק. 2. לא סביר שתדבקי בחצבת משכנתך כיוון שהיא עצמה לא חולה. 2. אם לא חלית בעבר בחצבת, או לא חוסנת כראוי כנגד המחלה, מומלץ לך להתחסן (בלי קשר לאירוע הנ"ל). הרבה בריאות אפי

01/04/2008 | 12:01 | מאת: גליתגלית

1. ואם היא נדבקה בקופת החולים על ידי חשיפתה לאותו חולה האם זה לא מעמיד אותה בחזקת נדבקת עד שיוכח אחרת כי כן חיסנו אותה אז חושדים שהיא נדבקה

מנהל פורום מחלות זיהומיות