נוסעים לאירופה האם להתחסן נגד חצבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/03/2008 | 08:16 | מאת: אביגיל

שלום רב, בעקבות ארועי התקופה האחרונה, מתעוררת השאלה, האם כדאי להתחסן בטרם טיסה או בכלל צפי לשהיה במקומות הומים. אנו 4 בסביבות גיל 45-55. רובנו חוסנו בילדותינו ובנערותנו. אשמח לתשובתך. יום נעים..

שלום אביגיל, לכל אדם שקיבל רק זריקת חיסון אחת כנגד חצבת (או לא חוסן כלל) ולא חלה בעברו בחצבת, מומלץ להתחסן (בלי קשר לנסיעה למקום כזה או אחר). הרבה בריאות אפי

31/03/2008 | 19:08 | מאת: אביגיל

אני אישית חוסנתי גם בגיל 18 לפני נסיעה ללימודים בארה"ב זה מספיק???

מנהל פורום מחלות זיהומיות