איידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/03/2008 | 00:04 | מאת: בן

שכבתי עם בחורה בשכרות ללא קונדום ורק לאחר כמה דקות שמנו לב שהיא מדממת(ממחזור) והפסקנו ישר, היה עליי הרבה דם. אם הבחורה חולה באיידס אני נדבקתי במאה אחוז? והאם מקיימים יחסי מין עם מישהי שחולה זה אומר בטוח שנדבקתי(אפילו אם זו רק פעם אחת)?

שלום בן, סיכויי ההדבקה של גבר בנגיף האיידס במהלך מגע מיני אחד הם רחוקים מ- 100% וקרובים יותר ל- 1%, אך אין בידי מספר מדויק על מקרים בהם אירע מגע מיני כזה בזמן וסת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות