חצבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/03/2008 | 19:57 | מאת: יעל

הבן שלי בן שנה וארבע חודשים אובחן היום כחולה בחצבת המחלה הופיעה בצורה של פריחה אדומה שהחלה בראש והתפשטה בכל הגוף בהדרגה כולל אפטות בפה ללא חום בבדיקה של פנקסיע החיסונים שלנו נמצא שאני ובעלי קיבלנו רק חיסון אחד-1. האם בצבא ניתנת מנה נוספת של החיסון שלא נרשמה? 2. מה הסיכוי שלנו להידבק ?

שלום יעל, 1. לא נהוג לחסן בצבא כנגד חצבת. 2. אם את ובעלך נולדתם בארץ אחרי שנת 1978 יש סיכוי שקיבלתם שתי זריקות. 3. אם אינכם בטוחים (ו/או נולדתם לפמני שנה זו) אתם יכולים להתחסן (שוב) כבר היום כדי להוריד את הסיכוי שתחלו גם אתם בחצבת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות