הרפס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/03/2008 | 12:05 | מאת: תמירז

איבחנו אצלי הרפס (על קצות שתיים מהאצבעות בידיים), שאר התסמינים היו כשל פריחה סטנדרטית (יש דבר כזה), סימנים אדומים בצפיפות לא גבוה על אמות הידיים וגב הרגליים. האם האיבחון נכון?! אני מטפל בכדורי זובירקס כרגע. אין שום סימנים בצלעות או באישורים אחרים עליהם קראתי, אזה סוג זה?

29/03/2008 | 13:34 | מאת: תמירז

עד כמה מדבק ההרפס, האם להימנע ממגע בכל מקרה ( שינה באותה מיטה?) לאחר שקראתי את הכתוב באתרכם, אני עדיין לא מתליח להבין באיזה סוג/זן וירוס מדובר. אודה לתגובה/תשובה בהקדם שבת שלום

שלום תמירז, התאור שלך איננו אופייני להרפס (מכל סוג), ואני מטיל ספק באבחנה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות