צהבת B

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/03/2008 | 23:21 | מאת: לימור

דר שלום לפני כחמישה חודשים נגעתי בדם יבש של אבי שהיה חולה בצצהבת B בנתיים הוא נפטר מהצהבת עשיתי חיסון בוסטר כי לפני 5 שנים עשיתי את ה 2 זריקות לאחר הבוסטר הנוגדנים שהיו לי הם רק 23 עשיתי שוב בדיקות כי עברו חמישה חודשים מאז המגע והתוצאות : Hepatitis B Surface Ag שלילי Hepatitis B Core Ab שלילי לפי הבנתי זה מראה שאני לא נדבקתי עד כה במחלה אבל גם אני לא מחוסנת איך בזמן כל כך קצר אני יכולה לא להיות מחוסנת והאם אני צודקת שזה אומר שלא נדבקתי עד כה בצהבת אודה על תשובתך

שלום לימור, אכן בבדיקות שצרפת אין עדות שנדבקת בהפטיטיס B, ורמת הנוגדנים שלך היא מתחת לסף המקובל (שהוא 10 יחידות) עבור מתחסנים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות