מחלת בכצט

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/03/2008 | 23:06 | מאת: גלית

חבר שלי אובחן לפני כ4 שנים חולה בכצט . הוא לבד בארץ חוץ ממני אין לא פה אף אחד . כרגע הוא נמצא בכלא צבאי והוא אזרח ולא יכול להתגייס בגלל המחלה איך אפשר לעזור לו כי הרופאים בכלא לא מכירים את המחלה כי היא נדירה ובגלל זה לא עושים כלום והמצב שלו שם מתדרד מיום ליון . תעזרו לי איך שהוא בבקשה.

שלום גלית, המחלה איננה כל כך נדירה (בארץ), אך כיוון שהיא איננה זיהומית אני ממליץ לך להפנות את שאלותייך בנושא לרופא/ה ריאומטולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות