אבעבועות רוח ומים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/03/2008 | 11:41 | מאת: סרגיי

שלום דוקטור , חליתי אבעבועות רוח ואני בן 19 . המחלה תוקפת מאוד חזק ויש לי בכל נקודה בגוף פצעים . השאלה היא האם מותר לעשות מקלחת או בכלל להרטיב את הגוף ? כי הרופא שלי אמר שמותר להתקלח אבל לצאת זריז וישר למרוח את ה"מים וורודים" שהוא נתן לי ... ראיתי תגובה שלך שמותר לעשות אמבטיה ושזה אפילו עוזר . ההורים שלי אומרים שאסור להכנסים למים וככה גם קרובת משפחה שהיא רופא אומרת שאסור אפילו לשתוף ידים בגלל שיש לי פריחה על כפות הידים . אז אני פשוט לא מבין , מותר להתקלח או לא ? כי הפריחה החלה הייום ראשון ועד יום רביעי הייתי שותף את עצמי פעמיים ביום כדי למרוח את הקלמין הזה . ואז החלטתי לא להתקלח יום חמישי .אני לא יודע מה לעשות ... ויש לי עוד שאלה ... האם אני ישאר כולי בפצעים עד ה7 ? או שזה יעבור ? כמו שאמרתי המחלה תקפה אותי ממש חזק .... תודה רבה דוקטור

שלום סרגיי, אני חוזר על עמדתי שאפשר לעשות מקלחת ו/או אמבטיה במהלך המחלה (שצפויה לחלוף, גם אצלך, במהלך הימים הקרובים). הרבה בריאות אפי

29/03/2008 | 00:15 | מאת: ?????

מנהל פורום מחלות זיהומיות