שלום רב לך!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/03/2008 | 16:30 | מאת: הריונית

הכרתי את הפורום שלך היום ואני מאד שמחה על כך! רציתי לשאול לדעתך לגבי משהו: אני בהריון ראשון שבוע 15, ללא נוגדנים לcmv. אני מוצאת את עצמי מאד טרודה מהמחלה הזו וכל יום מתפללת שרק לא לחלות בה. הקינקולוג שלי, מקסים ומאד מקצועי שולח אותי לבדקית דם אחת לחודש, .אבל העניין הוא שזה לא מספיק לי. אני מרגישה כי אני רוצה לדעת יותר על הסיכונים להידבקות במחלה, ומה קורה אם נדבקים וכו'. כמובן שקראתי באינטרנט אך זה לא מספיק ובכל מקום כתוב דברים שונים. השאלה שלי היא: האם מקובל להיפגש עם רופא ממוחה בתחום, על מנת שיסביר לי יותר ואוכל להתייעץ עמו? אני יודעת שזו שאלה חריגה קצת אך מאד אשמח לתשובתך תודה מראש

שלום הריונית, מדוע אכפת לך אם זה "מקובל" או לא להפגש עם רופא מומחה בקשר ל- CMV? אם א ת מעוניינת בכך- עשי זאת! (אני מכיר לפחות שתי מומחיות כאלו- ד"ר גליה רהב מ'שיבא' וד"ר דנה וולף מ'הדסה ע"כ', שעוסקות הרבה מאד בנגיף זה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות