שלום לך ד"ר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/03/2008 | 15:06 | מאת: לחוצה

קודם כל תודה על המענה המהיר! (בשאלה עם ההרפס) כדי להיות בטוחה 'אציק' לך עוד פעם אחת ואשאל (ליתר בטיחון) את השאלות שמטרידות אותי: 1. האם הופעה של הרפס (בפעם הראשונה בחיי) בהריון עשוייה לרמז על cmv? (כאמור, אין לי נוגדנים למחלה ואני בהריון שבוע 14+4) 2. האם זה נכון שהגדלה בבלוטות הלימפה עשויות לרמז על cmv? 3. הייתי אצל רופאת משפחה היא אמרה שזה נראה כמו הרפס, אך שהבלוטות שלי לא מוגדלות ושייתכן כי בעקבות ההרפס אני מרגישה שם לא נעים היא אמרה שמתחת לזה נמצאת בלוטות התריס אז אולי היא מפרישה משהו שגורם לכאב..אזמח לדעת אם זה נראה לך הגיוני ובפעם האחרונה, האם בעקבות כל מה שכתבתי לך עדיין אין חשש שזה cmv? תודה מראש

26/03/2008 | 15:54 | מאת: שוב אני

בכוונתי מרגישה "שם לא נעים" אני מתכוונת מתחת לסנטר אך בחיבור עם הצאוור (איפה שהצואור מתחיל אבל מלעלה)

שלום לחוצה, 1. הופעה של הרפס (בפעם הראשונה) א י נ נ ה מאפיינת תחלואה חריפה ב- CMV. 2. הגדלה של בלוטות לימפה יכולה להיות ביטוי לתחלואה ב- CMV. 3. אני לא מוצא (במידע שמסרת לי) כל סיבה לחשוב שיש מעורבות של בלוטת בתריס במחלה העכשווית שלך. 4. אם את עדיין חוששת שאולי נדבקת (במהלך השבוע האחרון) ב- CMV, את יכולה לחזור (בעוד כשבוע) על הבדיקות בכוון זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות