בדיקת דם varicella IGM חיובי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/03/2008 | 20:30 | מאת: סיגל

בדיקת דם שעשיתי פעמיים לפני כניסה להריון הצביעה על varicella IGM, IGG חיוביים לא חליתי מעולם באבעבועות רוח, אולם לפני כארבע שנים קיבלתי חיסון. הרופאה למחלות זיהומיות שהתייעצתי עימה, אמרה לי שאין בעיה להכנס להריון כי יש לי נוגדנים (IGG חיובי) ולכן אין לי סיבה לדאגה. האם אכן אין לי סיבה לדאגה? ומה ההשלכות של IGM חיובי

שלום סיגל, גם לי לא ברור מהסיפור שלך מדוע ערכי ה- IgM שלך לנגיף הואריצלה הם חיוביים. כיוון שאת מודאגת (בלי קשר לדבריה של הזיהמולוגית שעמה כבר התייעצת) אני ממליץ לך להתייעץ בנושא גם עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי בטלפון 6243669 - 02. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות