זיהום ויראלי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/03/2008 | 16:46 | מאת: נשפן

אם אני חולה בזיהום ויראלי וכתוצאה מכך יש לי פריחה בכל הגוף, או נדבקתי בחיידק Arcanobacterium Haemolyticum, ואני מנגן בכלי נגינה שמצריך ממני להכניס לפה את אותה פיה כל יום (למשל קלרינט, אבוב, בסון) - האם אני לא מדביק את עצמי במחלה כל יום מחדש? תודה ,

שלום נשפן, כדי לענות על שאלתך עלי לדעת באיזה דגימה (=סוג של תרבית) בודד אצלך החיידק Arcanobacterium Haemolyticum, והאם קיבלת טיפול אנטיביוטי כנגדו? הרבה בריאות אפי

25/03/2008 | 20:06 | מאת: נשפן

לצערי לא קיבלתי טיפול כי לא בטוחים שזה המקרה. בגלל פריחה שהתחילה ביחד עם חום (לפני 4 ימים, החום כבר כבר) ובלוטת לימפה מוגדלת, אמרו לי שזה כנראה זיהום ויראלי. בעקבות חיפוש עצמי שלי בגוגל אודות החיידק הנ"ל Arcanobacterium Haemolyticum כולל הסתכלות בתמונות חולים, הרופא עור סקפטי אבל עשה בכל זאת בדיקת תרבית (כמו שצריך, משהו עם 5%... אבל אני יודע בוודאות שככה מאבחנים את החיידק הזה כי גם ווידאתי באינטרנט לפני כן באתר http://www.emedicine.com/derm/topic758.htm#ref42). התוצאות יגיעו ביום ראשון, כך שעד אז הוא אמר שזה זיהום ויראלי אלה אם הבדיקה תראה אחרת (ואני בטוח שהיא תראה!). אני לא יודע אם להתקרב לאנשים (אם זה אכן החידק הנ"ל הוא מדבק?), ואם אני נושף כל יום לאותה פיה זה מדביק אותי שוב פעם מחדש...?

מנהל פורום מחלות זיהומיות