תוצאות cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/03/2008 | 20:28 | מאת: טל

-פשר תוצאות cmv אני בשבוע ה-9 נשלחתי פעמיים לבדיקות בטווח של שבועיים הבדיקה הראשונה: lgG-positive-136 au/ml lgM-גבולי lgM additional assay assay-positive lgG avidity- 34% הבדיקה השניה הראתה: lgG-positive-160.4 au/ml lgM-שלילי LgM-additional assay-positive lgG-avidity 38.4% אנא ,מה הן פשר התוצאות! תודה מראש טל.

שלום טל, הבדיקות שצרפת מעלות חשד שנדבקת לאחרונה ב- CMV. המלצתי לך: לפנות בנושא למרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי בטלפון 6243669 - 02. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות