חצבת....

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/03/2008 | 22:21 | מאת: יערה

שלום רב אני עובדת עם האוכלוסיה החרדית ונחשפתי כבר מס. פעמים לילדים חולי חצבת שם ומין הסתם אמשיך להחשף. אני ילידת 1976 ומתכננת הריון. מה עלי לעשות? האם ילידי 76 קיבלו שני חיסונים? האם עלי לעבור בדיקת נוגדנים? תודה

שלום יערה, לפי מייטב ידיעתי החלו לחסן בארץ כנגד חצבת בשנת 1967, אך כמובן שאינני יודע אם את חוסנת ואם כן- כמה חיסונים קיבלת (אם כי סביר שמדובר בחיסון אחד בלבד). אני ממליץ לך אפוא לפנות בנושא ללשכת הבריאות המחוזית הסמוכה למקום מגורייך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות