שוק ספטי שבוע לאחר אוסטרימאוליטיס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/03/2008 | 01:37 | מאת: אמיר

לד"ר הלפרין שלום לפני קצת יותר מחודש אובחן אצל בני אוסטרימאוליטיס ברגל מחידק STAPH הוא עבר שני ניתוחים לניקוז ושוחרר עם חיבור מיד-ליין להמשך טיפול אנטיביוטי לאחר שבוע בבית הגענו בנס למיון ושם בדיוק הוא קיבל שוק סםטי ואושפז בטנ"יל כדי לקצר את הסיפור וכדי לא לטעות בדיוק הפרטים אני מצרף את תצלומי האיבחון בני עדיין מטופל במסגרת איפוז יום בבית חולים ובכל זאת ראיתי לנכון להעלות גם כאן את המקרה כי למעשה עד היום לא מצאו מה בדיוק היה לו ואולי נמצא "תשועה ברוב יועץ" תודה רבה הנה הקובץ המצורף http://www.f2h.co.il/791966

שלום אמיר, אכן אירוע דרמטי (שנראה שמתקרב לסיום טוב), אך לא כל כך ברור לי מה שאלתך אלי ואיך אני יכול לעזור. הרבה בריאות אפי

19/03/2008 | 09:02 | מאת: אמיר

למעשה השאלה היא שלמרות שכבר בחדר טראומה לקחו לו דמים ובט"נ לקחו דגימות דת מכל מקום אפשרי כולל המיד-ליין ומה לא ... עדיין אין לרופאים שום הסבר מה גרם לדבר כל התשובות מהמעבדות בארץ חזרו ללא תוצאות. נכון שבאיבחון הם כתבו שוק-ספטי בכל זאת שמעתי שאחד מהצוות אומר שאם לא מצאו שום ממצא אז זה לא יתכן שזה זה כיצד זה יתכן שרופא המשפחה לא שמע כלום בריאות יום קודם וכשהגענו למיון הם היו חולות לגמרי ומלאות בנוזלים ? איך זה יתכן שבני תפקד כמעט רגיל ונכנס למיון ברגליו עם סיטורציה של 36-40 בכל האישפוז הזה היו ניסי ניסים שהד"ר שהחייה אותו אמר שמעולם הוא לא פגש ילד (ברי) עם תמונת מצב כ"כ קשה ב"ה המצב השתפר ואת ההנשמה הורידו לו תוך שבוע וחצי וכעת מטפלים רק בניזקי האישפוז אז אם הבנתי נכון הסימפטומים היו כמו של שוק ספטי אבל למעשה לא מצאו שום ממצאים הסיבה שפניתי לפורום היא משום שלפעמים יש מקרים שלא כתובים בספרים אבל יתכן שמישהו במקום אחר פעם נתקל במקרה דומה ויכול לתת לזה הסבר האם נראה לכם שנשאר עוד מה לבדוק כדי לדעת מה קרה ושזה לא יקרה בעתיד ? תודה רבה וכל טוב

מנהל פורום מחלות זיהומיות