אדמת וטוקסופלזמה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/03/2008 | 10:25 | מאת: יעל

אני לפני כניסה להריון ועשיתי בדיקות דם כלליות. התוצאות היו מוזרות לאדמת ולטוקסופלזמה. כלומר: בהריון הקודם וגם לפני מספר חודשים היו לי נוגדנים לאדמת (igg 121) ולא חליתי בעבר בטוקסו'. כעת תוצאות ה - igm לאדמת ולטוקסו' בשיטה אחת הן גובליות ובשיטה אחרת הן שליליות. מה אני אמורה להבין מכך? מצורפות התשובות: - IU/ml <3 Negative TOXOPLASMA IgG 1 - AU/ml 10.90 Borderlin TOXOPLASMA IgM 2 - Toxo IgM NEG REMARK3 3 - IU/ml positive 101.00 RUBELLA Ab IgG 4 - AU/ml 23.90 borderlin RUBELLA Ab IgM 5 - Rub IgM NEG REMARK4 פירוט הערות מציין הערה 1 ELFA-VIDAS ?שלילי בשיטת POSITIVE>=11 BORDERLINE 9-11 NEGATIVE<9 2 ELFA-VIDAS ?בוצע בשיטת ?בשיטה שניה ?Toxoplasma M 3 POSITIVE: >=30 BORDERLINE: 15-30 NEGATINE: 0-15 4 ELFA-VIDAS ?שלילי בשיטת נשלח לתל השומר NEGATIVE: 0-20 POSITIVE: >=25 BORDERLINE: 20-25 5 ELFA-VIDAS ?בוצע בשיטת ?בשיטה נוספת ?Rubella IgM

שלום יעל, גם לפי הבנתי (את המידע שצרפת) בוצעו 2 בדיקות בנוגע ל- IgM של הטוקסופלאזמה והאדמת: בראשונה היתה התוצאה לא ברורה ("גבולית"), ולכן בוצעה בדיקה שניה שקבעה שהתוצאה הנכונה היא שלילית. לאור זאת נראה שהכל תואם את הממצאים שהתגלו גם בהריונך הקודם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות