שלבקת חוגרת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/02/2008 | 12:19 | מאת: גלית

כבר יותר משבוע שיש לי כאבי בשכם בצד שמאל שמקרין גם לבית השחי ולחזה באותו צד,הכאבים עזים ביותר, בתחילה חשבו הרופאים שזו בעיה אורטופדית נשלחתי לצילומי כתף ושכמות שלא גילו דבר, אתמול הופיע פריחה באזור הכואב, האם זוהי שלבקת חוגרת, ואם כן מה עושים? זה עובר לבד? כמה זמן לוקחת החלמה. רק לציין אני בת 50. תודה.

29/02/2008 | 14:43 | מאת: גלית

רציתי בנוסף לדעת האם בבדיקות דם ניתן לגלות שאכן זו הבעיה. תודה.

שלום גלית, "שלבקת חוגרת" היא מחלה שמאובחנת באופן קליני ולא מעבדתי: הסימפטומים והממצאים שאת מתארת מתאימים למחלה זאת. יש לצפות שהפריחה תחלוף תוך מספר ימים/שבועות, אך הכאבים עלולים להימשך פרק זמן ארוך יותר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות