שאלה לי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/02/2008 | 23:29 | מאת: ענבר

ד"ר הלפרין שלום שלום רב. שאלה מוזרה אבל לפתע חשבתי לעצמי... אם בחורה נכנסת להריון ובזמן קיום היחסים (בהם נכנסה להריון) היו נגעים פעילים או חשד לנגעים שכאלה האם עלול להיגרם נזק לעובר? או שמצב זה נכון לגבי מצב של הריון שרק במהלכו ישנה התפרצות חוזרת (לא ראשונית כמובן)? תודה תודה. ענבר

שלום ענבר, אני לא מאמין שהמצב שאותו את מתארת נבדק אי פעם סטאטיסטית (היות ורוב הנשים עם הרפס לא מקיימות יחסי מין בזמן התפרצות, ורוב הגברים שכן מקיימים יחסי מין עם נשים במצב זה משתמשים בקונדום). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות