שלבקת חוגרת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/01/2008 | 17:32 | מאת: מרים

אני בת 62 בריאה בד"כ, לפני כחודש חליתי בשלבקת חוגרת בצד הימני של הראש מהאוזן כלפי מטה לעורף, ולצוואר, שלפוחיות יצאו בעורף, בצוואר ולכוון החזה היו כתמים ופריחה. טופלתי בכדורי זובירקס 800 מ"ג ומשככי כאבים. המצב הוטב מעט וכבר לא נזקקתי כמעט למשככי כאבים ביומיים האחרונים התחלתי לחוש שוב בצריבות חזקות, כאבים וגרוד. האם המצב הוא רגיל או שהחמיר בעקבות ביקור במספרה (צבע ותספורת).מתי תחלוף המחלה? תודה מרים

שלום מרים, המחלה החריפה כבר חלפה אצלך, ואת סובלת עתה ממה שנקרא "כאבים שלאחר ההרפס" או - POST HERPETIC NEURALGIA. הטיפול בבעיה מאוחרת זאת הוא בעזרת משככי כאבים שונים, והמלצות מה בדיוק כדאי לקחת את יכולה לחפש אצל רופא/ה נוירולוג/ית או מומחה/ית לכאב. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות